250x250-nlnl

LET OP: Inleveren van de streepjescodes voor deze actie graag uiterlijk maandag 10 oktober zodat wij ze nog tijdig naar DCM kunnen sturen!

Helpt u AD’69 een professioneel voetbalveld winnen t.w.v. 35000 euro en scoort u zelf daarbij een mooie prijs?

AD’69 doet mee aan de grote grasmatch van DCM. DCM is een leverancier voor voedingsmiddelen voor de tuin zoals meststoffen en soorten potgrond. In het kader van het EK dit jaar heeft DCM deze actie opgezet. De voetbalclub die de meeste barcode(s) van DCM producten instuurt wint een professioneel voetbalveld van maar liefst 35000 euro.

Om het makkelijker voor u te maken heeft AD’69 een speciale actie envelop gemaakt met een antwoordnummer erop. Het versturen van deze envelop is dus GRATIS. Deze actie envelop krijgt u bij aankoop van een DCM product bij diverse ondernemers in de Achterhoek. De volgende ondernemers doen mee:

Aalten:

Tuincentrum de Bree
Tuincentrum Voskuil
Welkoop
Boomkwekerij Renderink

Winterswijk-Meddo:

Tuincentrum Wenninkhof

Lichtenvoorde:

Tuincentrum van Ooijen
Gunnewijk dier en tuin

Varsseveld/Sinderen:

Welkoop
Tuincentrum Hiddink

Zieuwent:

Welkoop

Drempt:

Tuincentrum Bloemendaal

Winterswijk

Welkoop

Voorst Oude Ijsselstreek

Tuincentrum Massop

Gendringen

Welkoop

Mechgelen

Tuincentrum Venhorst

LET OP: Op sommige producten zitten meerdere barcodes. Stuur al deze codes in. Ze tellen allemaal mee.

Stuur uw barcode(s) van uw DCM product(en) GRATIS op in de actie envelop (voorzien van naam, mailadres en telefoonnummer) die u gekregen heeft bij aankoop van uw DCM product. U maakt door uw barcodes in te sturen kans op een mooie prijs te weten:

-EEN 6 PERSOONS BUNGALOWTENT VAN FIRMA OBELINK
-EEN APPLE IPOD SHUFFLE

IMG_6182 2

U kunt uw barcode(s) ook in de actiedoos gooien welke in de kantine staat. Doe dan de barcodes in een envelop voorzien van uw naam en mailadres.

De actie loopt tot 16 oktober 2016 en voor 1 november 2016 zullen de winnaars van de prijzen bekend worden gemaakt op deze site en zullen zijn persoonlijk op de hoogte worden gebracht van het winnen van een prijs door een email aan het opgegeven mailadres.

SAMEN GAAN WE VOOR EEN PROFESSIONEEL VOETBALVELD TWV 35000 EURO.

250x250-nlnl