rouw

Gisteren, woensdag 2 december 2015, ontvingen wij het droevige bericht dat die ochtend op 58-jarige leeftijd ons Lid van Verdienste Gabie Bouwmeester-van Braak is overleden.

Gabie was in de begin jaren ’90 samen met haar man Geert veelvuldig te vinden op Sportpark Zuid om naar hun kinderen Wouter en Simone te kijken die bij AD’69 voetbalden. De liefde voor AD’69 was groot en Gabie wilde meer voor AD’69 doen dan alleen maar supporter zijn. Gabie trad in 1994 toe tot het hoofdbestuur van AD’69 in de functie van penningmeester en deze functie vervulde ze tot 2007. Ook na deze periode bleef ze veel dingen doen. Zo was ze mede organisator van de wedstrijd AD’69 – De Graafschap wat mede door haar inzet een groot succes werd. Ook heeft ze jarenlang, na het penningmeesterschap, de kascontrole bij de club uitgevoerd. Gabie en Geert waren altijd te vinden op de zondagmiddag langs de lijn bij ons eerste elftal, uit en thuis, weer of geen weer. Ook na de wedstrijd werd altijd even de kantine aangedaan voor een praatje.

Voor haar tomeloze inzet voor de club werd Gabie in 2011 door de leden en bestuur benoemd tot Lid van Verdienste.

Afgelopen tijd voelde Gabie zich niet lekker en vorige week kregen wij het trieste bericht dat Gabie ernstig ziek was. Dit droevige bericht kwam hard aan binnen de vereniging. Amper een week later kregen wij het schokkende bericht dat Gabie al was overleden. Hier zijn geen woorden voor. Gabie, wat zullen we je missen.

Wij, bestuur en leden van AD’69, wensen haar man Geert, kinderen, kleinkinderen en overige familieleden heel veel sterkte de komende tijd met dit enorme verlies.

Namens het bestuur,

Raimond Smit.

rouw