memoriam

Zondag 29 mei jl. bereikte ons het droevige bericht dat Hans Heinen was overleden. Hans was lid van verdienste van onze vereniging.

Hans heeft jarenlang gevoetbald in de 1e selectie en het 3e elftal. Als voetballer is hij misschien niet zo bekend binnen onze vereniging maar op andere gebieden was hij heel actief binnen A.D.’69.

Jarenlang maakte hij deel uit van het actiecomité. Een groot aantal jaren daarvan als voorzitter.
Nooit deed je tevergeefs een beroep op hem. En je wist dat wanneer Hans iets aanpakte dat het dan ook goed gebeurde. Het was niet altijd even gemakkelijk om met hem samen te werken want het was niet gauw goed genoeg. Het belang van A.D.’69 stond bij hem altijd voorop.

Behalve in het actiecomité was Hans ook vele jaren actief als kantinemedewerker. Op de vroege zondagmorgen waren hij en Bennie Berenschot onafscheidelijk. Op een gegeven moment moest hij om gezondheidsredenen hiermee stoppen. Dat kostte hem heel veel moeite.

Door ziekte zag je Hans de laatste tijd helaas een stuk minder bij zijn vereniging A.D.’69. Na enkele kleine oplevingen, ging de gezondheid van Hans de laatste tijd snel achteruit.
Afgelopen zondag is hij op 65-jarige leeftijd overleden.

Hans heeft heel veel voor onze vereniging betekend en dat mogen en zullen we nooit vergeten.
Bestuur v.v. A.D.’69