F1-Bambi

AALTEN – Onlangs is het team van de F1 van AD’69 in het kader van het kledingplan gesponsord door Kinderopvang Bambi. De jonge voetballertjes lopen er de komende jaren weer piekfijn bij op het veld.

Kinderopvang Bambi heeft tal van mogelijkheden voor professionele opvang, voor kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. Zo kun je bij hen terecht voor peuteropvang, gastouderopvang, kinderdagopvang maar ook buitenschoolse opvang. De locaties zijn o.a. gevestigd in Aalten, Bredevoort en Lichtenvoorde. De kracht van Kinderopvang Bambi is kleinschaligheid en een persoonlijke benadering, ieder kind verdient de aandacht die hij of zij nodig heeft, het kind staat centraal.

Rik en Ellen van Koersveld zeggen over de sponsoring het volgende: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen bewegen en plezier hieraan beleven. Om deze reden hebben wij een eigen sportcoach in dienst die samen met de kinderen diverse sporten beoefend, soms op eigen locatie maar soms ook op locatie van een van de vele sportverenigingen in de omgeving. We vinden een goed contact met het verenigingsleven erg belangrijk en dragen hieraan graag een steentje bij in de vorm van shirtsponsoring.“

Voetbalvereniging AD’69 bedankt Kinderopvang Bambi voor de sponsoring van het F1 team.F1-Bambi