Smurfen 2

Smurfenvoetbal bij AD’69 in Aalten is speciaal voor de jongste kinderen, van 3 t/m 6 jaar, die willen beginnen met voetballen. Op een leuke en speelse manier leren de kinderen hoe het spelletje voetbal in elkaar zit. Ze worden door enthousiaste leiders voorbereid op het echte voetbalspel.

Regen, sneeuw, hagel of storm, smurfenvoetbal gaat altijd door!

Wij, de ‘grote smurfen’, hebben de afgelopen zomer weer de handen uit de mouw gestoken bij de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van het smurfenvoetbal op AD’69. Elk jaar proberen wij het weer zo leuk mogelijk te maken voor de kleine voetballers. Dit doen wij door middel van leuke spellen in het thema ‘de smurfen’ en aan de hand van deze spellen laten wij de kinderen kennis maken met het voetballen.

Op zaterdag 10 september om 10.00 uur zullen we, met een superleuke instuif, het smurfenseizoen gaan starten. Hierna zal er elke zaterdag smurfenvoetbal zijn bij AD;69 om 10.00 uur.

Lijkt het jou nou ook zo leuk om mee te doen, je bent van harte welkom op Sportpark Zuid, Bocholtsestraatweg 67a. Elke zaterdag om 10.00 uur!

Mini F

Naast het smurfen voetbal, spelen we binnen AD’69 met mini F-jes, dit zijn spelers in de leeftijd van 5 tot 7 jaar.

Doel van de mini F is om de kinderen te laten wennen aan het spelen van wedstrijdjes en alles wat daarbij komt kijken. We willen hiermee de stap van de smurfen naar de F-pupillen makkelijker maken voor de kinderen.

De wedstrijden duren 2x 20 minuten met een pauze van 15 minuten. Elk team bestaat uit 4 of 5 spelers en er kan indien nodig doorlopend gewisseld worden. We spelen uit en thuis wedstrijden gelijk als de F pupillen. Na elke wedstrijd worden er strafschoppen genomen.

Het spelen van deze wedstrijden is minder vrijblijvend dan de reguliere smurfenochtend.

De mini F-jes trainen elke maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur op “Sportpark Zuid”

Denk je daar wil ik meer van weten kom dan een keer vrijblijvend mee trainen.