PUPILLENVOETBAL AD’69 D.D. 28 februari 2015

09.45 uur          AZSV D2          –           AD’69 D1         0-4(0-1)

Doelpunten: Jeroen Peet, Milan Bauhuis, Sven Albers(2)

Verslag: De eerste helft op sportpark Villekamp van AZSV van AD’69 zijde niet geweldig, maar toch scoorde Jeroen Peet de 0-1. In de rust geprobeerd iedereen goed op de plaats te zetten en daar te blijven spelen. De tweede helft was daarom goed te noemen. AZSV kwam er niet meer aan te pas. Van de leiding hiervoor de complimenten. Dank aan Rosa en Milan die meespeelden. Wij zijn goed op weg, maar moeten er elke wedstrijd wel weer staan. Op naar de volgende week. FC Trias thuis om 09.00 uur.

08.30 uur          VVG 25 D3       –           AD’69 D2          0-2 (0-1)

Doelpunten: Fabian Weijers en Maikel Mayram

Verslag: Na een terechte nederlaag van vorige week ( o.i. was het ook de niet echter D3 dat op papier stond)speelden we vandaag wel heel vroeg. Half acht vertrokken we en de jongens hadden nergens last van en we speelden vanaf minuut 1 een wereldpartij, goed samenspel veel kansen en een super dichte verdediging. De jongens knokten voor elkaar en dat was mooi om te zien. Een verdiende voorsprong met de rust(0-1). In de 2e helft bleven we goed doorspelen, al vergaten we alleen de kansen af te maken. Eindstand 0-2. Al met al een zeer goede wedstrijd en de complimenten aan de D2 voor deze zeer goede wedstrijd.

09.30 uur          VIOS B. E1       –           AD’69 E1        1-3(0-2)

Doelpunten: Gijs Baars(2) Kick ter Hedde

Verslag: De E1 speelde een zeer goede wedstrijd. Er werd goed samen gespeeld tegen het fysiek sterkere Vios B.E1. Twee mooie doelpunten van AD-zijde( Gijs Baars en Kick ter Hedde betekenden een verdiende 0-2 voorsprong bij rust. Na rust ook een beter AD’69 E1 en de vele kansen leverde maar één doelpunt op (Gijs Baars)  Vijf minuten voor tijd scoorde Vios B. tegen (1-3) Al met al een zeer verdiende overwinning met goed voetbal. Dit geeft hoop voor de rest van het seizoen.

10.15 uur          Longa’30 E9     –           AD’69 E2          7-1(1-1)

Doelpunt: Nathan Spanjaard

Verslag: Na de 13-3 nederlaag van de vorige week gingen we deze keer vol goede moed naar Longa’30. De eerste helft speelden we een super goede wedstrijd met ook een terechte tussenstand(1-1) De 2e helft toch weer te slap voetbal waardoor je te gemakkelijk de wedstrijd weer weg geeft. Toch maar weer eens de conditietrainingen oppakken, zodat we het langer vol kunnen houden.

09.45 uur          SDOUC F2       –           AD’69 F1          1-2(1-1)

Doelpunten:  Aydin Topal(2)

Verslag: Op deze koude en gure morgen stond de wedstrijd tegen SDOUC op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd nipt verloren van AZSV dus we stonden op scherp. Vrij snel zagen we al dat de slag beslist zou worden op het middenveld en gelukkig viel deze in ons voordeel uit. Lang stond het 1-1 maar gelukkig scoorde Aydin vijf minuten voor tijd de verlossende 1-2 waardoor we na twee wedstrijden nog ongeslagen zijn en fier aan kop staan.

10.00 uur          FC Eibergen F9-           AD’69 F2      uitgesteld op verzoek Eibergen

11.00 uur          AD’69 F3          –           Longa’30 F10  1-8(1-5)

Doelpunten:   Kaylen Luiten

Verslag: Eindelijk onze eerste wedstrijd in het voorjaarsseizoen. De kinderen hadden er allemaal veel zin in en begonnen enthousiast aan de wedstrijd. Helaas is dat altijd niet genoeg als je de kansen niet afmaakt. Ondanks de achterstand werd er een mooi doelpunt gemaakt door Kaylen. We kijken met veel plezier terug op deze wedstrijd ondanks het verlies. Op naar de volgende wedstrijd.

10.00 uur          AD’69 mini F     –           Vios mini F 2       3-3(2-1)

Doelpunten: Mik Ansink en Raymond te Koppele

Verslag: Vandaag de allereerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. AD ’69 had er erg veel in en kwam al snel op voorsprong. AD’69 speelde leuk voetbal, waardoor zij veel kansen kregen. Na de ranja moest AD’69 even wakker worden. Vios B. kwam voor met 2-3 maar AD’69 kwam terug tot 3-3. Volgende week uit naar Marienvelde. Goed gedaan jongens.