JUNIORENVOETBAL AD’69 D.D. 18 APRIL 2015

AD’69 MEISJES C EN A SPELEN GELIJK

14.30 uur          Quick 2-0 A5     –           AD’69 A1     0-8(0-3)  Doelpunten: Luuk Heijink, Recep Kaya(2) Julian Verstege, Kilan Bennink(3) en Jeroen te Welscher

Verslag: De koploper had weinig moeite met de nr. laatst.

14.30 uur          AD’69 B1          –           Grol B2         4-0  (1-0) Doelpunten: Tahsin Kaya, Timo van der Linden en Mutashim Gök en Emre Topal

Verslag: AD’69 B1 ontvingn Grol B2. Tegen de wind in speelde AD’69 vooral op de helft van Grol, maar kon voorlopig geen goal maken. Toch kreeg AD’69 via Tahsin Kaya en Emre Topal de kans op een voorsprong. Ook Lucas Winkelhorst die de bal op links ontving schoot de bal hard voorlangs. Na een half uur was het wel raak . Tahsin  Kaya scoorde voor AD’69 B1 de 1-0. Emre Topal die uit een lange gegeven voorzet over rechts de bal op links ontving kapte twee spelers uit maar het schot leverde opnieuw geen doelpunt op. Na rust een wissel. Lucas Winkelhorst was geblesseerd uitgevallen(schouder ) en Sean Wagener ging midden in het centrum spelen. Turan Garagöz kwam erbij. Tweemaal  kreeg AD’69 de kans op 0-2 via Tahsin Kaya die de bal vrij aangespeeld kreeg maar in moeilijke posities de bal niet in de goal kreeg. Emre Topal scoorde na 15 minuten 2-0 toen hij de bal uit een corner aangespeeld kreeg en deze hard over de grond in het doel joeg. Mutashim Gök scoorde de 3-0 uit een vrije trap van 25 meter. Snoeihard joeg hij de bal in de kruising. De wedstrijd was beslist. De 4-0 kwam van Timo v.d.Linden. Uit een corner scoorde hij de bal naar de grond koppend. Dezelfde speler had ook de 5-0 op zijn schoen, toen hij op de achterlijn de bal vrij kreeg naar binnen ging, maar de bal tegen de speler aanschoot.

11.30 uur          Zelos C2          –           AD’69 C1         3-2(2-0) Doelpunten: Lars van Zuilekom en Justin Rusink.

Verslag: AD’69 C1 kwam in Zelhem met 1-0 achter  en voor rust werd het zelfs 2-0. AD’69 had hier voor drie kansen die allen gemist werden en Zelos scoorde uit de twee kansen twee goals.  Toen AD’69 na rust terug kwam tot 2-1 leek er iets mogelijk. Maar de derde kans voor Zelos betekende de 3-1. AD’69 kwam nog wel terug tot 3-2 maar verder liet Zelos het niet komen.

14.30 uur          AD’69 msj A     –           AZSV msj A         2-2  (  0-2) Doelpunten: Marit Heijink en Anouk Peulers.

Verslag: De AD’69 meisjes A ontvingen op sportpark Zuid de meisjes A van AZSV die bij elkaar in competitieverband spelen. Uit had AD’69 al verloren. Na een 1-2 combinatie werd na 10 minuten de 0-1 aangetekend voor AZSV toen de speelster alleen voor de keepster van AD’69 verscheen en de bal onder in de hoek schoot.  Meteen daarna had het 0-2 kunnen zijn. Maar de doorgebroken speelster van AZSV schoot de bal langs de paal naast. Na 25 minuen 0-2. Een voorzet over rechts werd door de spits van AZSV goed ingekopt. AD’69 was te onrustig aan de bal om voorin gevaarlijk te worden. Na rust ging de wedstrijd gelijk op en niets leek erop dat het de wedstrijd een ander beeld zou geven.  Na een half toch onverwachts de 1-2 via een hoge bal in de 16-meter. Anouk Peulers scoorde hieruit de goal. Vijf minuten later 2-2. Uit een corner van AD’69 over rechts schoot Marit Heijink de 2-2 in de touwen.  Daar bleef het bij. Een wedstrijd met een ietwat beter voetballend AZSV en een hard werkend AD’69.

13.00 uur          AD’69 msj C     –           Spcl Rekken msj C              3-3  (2-0) Doelpunten: Rosa ter Hedde(2) en Aquilla Derksen

Verslag: De AD’69 meisjes ontvingen de meisjes uit Rekken. Vanaf het begin leek het al duidelijk dat de mede koploper qua verliespunten AD’69 niet veel moeite zou hebben met deze tegenstander. Met de rust was het 2-0 via twee doelpunten van Rosa ter Hedde. Na rust ging de wedstrijd gelijk op. AD’69 was achterin echter zeer slordig in het bespelen van de bal. Nadat de 3-0 via Aquilla Derksen ( een boogballetjes over de keepster) viel na 15 minuten, kwam Spcl.Rekken terug. Allereerst moest doelvrouwe Floor Fukkink zich laten vervangen en kwam Amber Wagener voor haar in het doel. Een doorgebroken speelster van Rekken scoorde gemakkelijk de 3-1 en AD’69 was daarna volledig van slag. De 3-2 kwam doordat de achterhoede van AD’69 weer volledig mistastte. Toen er een foutieve uittrap gedaan werd, kwam de bal linea recta weer terug en vloog  de bal over de kleine Amber heen in het doel (3-3) Daardoor verloor AD’69 twee belangrijke punten voor het kampioenschap.