voetbaldagen-unive-big

Wil je een fantastische voetbalweek meemaken?

In de meivakantie worden er,  in navolging van het succesvolle eerste jaar in 2014, bij AD ‘69 de “Univé Voetbaldagen” georganiseerd. De Univé Voetbaldagen zijn trainingsdagen voor alle speler en speelsters van 6 tot en met 12 jaar en worden gehouden op zo’n 60 verschillende locaties in heel Nederland. In 2015 ook weer bij AD ‘69!

De Univé Voetbaldagen worden gehouden op 4, 6, 7,8 mei.

Je kunt je inschrijven via: unive-voetbaldagen.nl

Total Soccer Method

De trainingen tijdens de Univé Voetbaldagen worden gegeven volgens de
“Total Soccer Method”. De Total Soccer Method is een allesomvattende en dynamische voetbalmethode en richt zich op de ontwikkeling van alle voetbaleigen aspecten. Deze methode is ontwikkeld in Nederland en wordt reeds toegepast in verschillende landen over de hele wereld.

KIKA

Net als voorgaande jaren ondersteunt de organisatie van Univé Voetbaldagen een goed doel. Ook dit jaar is er weer gekozen voor KIKA. De Stichting Kinderen Kankervrij heeft zichzelf tot doel gesteld om meer en beter onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken.

Kosten

De kosten om mee te kunnen doen aan de Univé Voetbaldagen bedragen 89 euro, waarbij betaling in 2 termijnen mogelijk is.

Voor dit bedrag ontvangt iedere deelnemer 4 dagen training volgens de Total Soccer Method, een bal, dagelijks eten en drinken en een kledingpakket bestaande uit een shirt, short en kousen.

Geef je nu op!!

Wij vinden het leuk als jij ook meedoet aan de Univé Voetbaldagen bij ons op het sportpark! Geef je snel op via: unive-voetbaldagen.nl

We gaan er een fantastische week van maken!